三星笔试真题 投稿:秦汽汾

2008-2011年 三星笔试真题 1、2008年8月:有36-80题,有答案,详解36-1002、2009年4月:有1-100题,有答案,无详解3、2009年8月:无4、2010年4月:有1-100题,有听力原文,有答案,无详解5、2010年8月…

A 型 题 1、你认为就业难和什么有关系?( a 学生整体素质下降 b 劳动力供大于求 c 户籍制度 d 学生好高骛远 2、在三峡建成的日子,你最想做的事情是: ( a 看直播 b 去三峡旅游 c 买和三峡有关的股票 d 坐神七上太空看落成仪式 3、…

请问什么叫电感线圈耦合两电线圈同介质相互电磁场通该介质传导形成耦合。常见的电电感线圈耦合 是变压器,即将一个波动的电流或电压在一个线圈内(称初级线圈)内产磁场在同一个磁场中的另外一组或几组线圈(称次级线圈)上就会产生相应比例的磁场(与初级线圈和次级线…

2008-2011年

三星笔试真题

1、2008年8月:有36-80题,有答案,详解36-100

2、2009年4月:有1-100题,有答案,无详解

3、2009年8月:无

4、2010年4月:有1-100题,有听力原文,有答案,无详解5、2010年8月:有1-100题,有答案,详解36-100

6、2011年4月:有1-100题,有答案,详解36-80

2011年7月19日

2008年8月 三星笔试真题:36-80题

36. Mr. Jenkins _____ maths in a middle school for thirty-six years. He is going to retire soon..

A. teaches B. is teaching C. has taught. D. taught

37. The workers can finish the work in a week. They ____ any help.

A. don't need B. shall need C. needn't D. need

38. Usually ____ children begin to take an interest in reading around ____ age of five.

A. the...the B. /...the C. the...an D./...an

39. She received a digital camera for her ____ birthday.

A. twelve B. the twelfth C. twelve's D. twelfth

40. He doesn't do his homework ____ his sister.

A. as careful as B. as carefully as C. as careful D. carefully as

41. Sorry, I'm late.______ have you waited?

--Only five minutes.

A. How long, B. How far C. How long D. How often

42. When a bus stops at a bus stop, people are busy ____ on and off.

A. getting. B. to get C. got D. to be getting

43. Neither of his grandparents _____ in good health, but both ___ very hard.

A.is...works B.is...work C.are...works D.are...work

44. I could hardly buy anything, because I had ___ money on me.

A.few B.a few C.little D.a little

45. Mary ____ to Beijing and she will be back in a week.

A.went B.has gone C has been D.will go

46. It is ____ important for us to learn English well.

A.too B.very C.so D.enough

47. Xiao Ming's wish is ____ a room of his own.

A.for having B.have C.to have D.of having

48. I _____ thirty yuan for the dictionary.

A.spend B.took C.paid D.used

49. The player tried his best to ______ the game.

A.take B.beat C.get D.win

50.______ is the most difficult lesson.

A.Lesson Ten B.The Lesson Ten C.The Ten Lesson D.Ten Lesson

51. David, can you _______ your ruler _____ me?

A.lend… to B.borrow… to C.lend… from D.borrow… from

52. May I______ at your photos?

A,have a looking B.have a look C.take look D.take looks

53. Miss Ling, will you _____ us a story?

---OK.I shall ______ it in English.

A.say… say B.tell… speak C.tell… tell D.tell… say

54. You don’t look _____.You must go and see a doctor.

A.fine B.good C.well D.better

55. We can’t see _____ in winter in Shanghai.

A.swallows B.sparrows C.birds D.doves

56._______ is a vegetable with green leaves.

A.the cauliflower B.Spinach C.the wax gourd D.The bamb shoot

57. ---I don’t like very spicy hot food. ---____

A.Nor do I B.So do I C.Me too. D.I don’t too.

58. It’s necessary _____ warm clothes if you take a trip to that place.

A. bring B.to bring C.take D.to take

59. Our English teacher always makes us ___ new words five times.

A.copying B.to copy C.copied D.copy

60. A new bridge ____ over the river in 2009.

A.is going to be built B.will build C is going to build D will be build

61. There is something ____ with my watch. It doesn’t tell the right time.

A. bad B. wrong C. funny D.fun

62. The emails ____ last night.

A.wrote B.written C.were writing D.were written

63.____ important information you’ve collected!

A.What B.What an C.How D.How an

64. Meat and milk ____ easily in hot weather.

A.go bad B.come bad C.turns bad D.becomes bad

65. ---You can hardly see your parents,____?

---____.They are very busy with their work. They leave the house before I get up and come

back home after I go to bed.

A.can’t you… Yes B.can’t you… No C.can you… Yes D.can you… No

2008年8月三星笔试答案及详解36-100题

36 CABDB 41 CABCB 46 BCCDA 51 ABDCA 56 BADDA 61 BDAAD

66 CABAD 71 BDADD 76 BACCD

2008.8.24三星笔试单选题分析

(C) 36.Mr.Jenkins _____ maths in a middle school for thirty-six years. He is going to retire soon.

A. teaches B. is teaching C. has taught D. taught

已经教了 选现在完成时.

(A) 37.The workers can finish the work in a week. They ____ any help.

A. don’t need B. shall need C. needn’t D. need

(B) 38.Usually ____ children begin to take an interest in reading around ____ age of five.

A. the...the B./...the C. the...an D./...an

children前不加the, age 前加the

(D) 39.She received a digital camera for her ____ birthday.

A. twelve B. the twelfth C. twelve’s D.twelfth

her后的序数词不用the, 她的12岁生日

(B) 40.He doesn’t do his homework ____ his sister.

A. as careful as B. as carefully as C. as careful D. carefully as

像她姐姐那么仔细的工作 carefully修辞动词do,不能选as careful as,carefully是副词

(C) 41.-sorry, I’m late. ______ have you waited?

--Only five minutes.

A. How long B. How far C. How long D. How often

你等了多久了?只等了5分钟

(A) 42.When a bus stops at a bus stop, people are busy ____ on and off.

A. getting B. to get C. got D. to be getting

be busy doing sth.忙着做某事

(B) 43.Neither of his grandparents _____ in good health, but both ___ very hard.

A. is...works B. is...work C. are...works D. are...work

Neither of his grandparents他的祖父母中没有一个,主语视为单数,后面用is.

both二者,主语视为复数,后面用work.

(C) 44.I could hardly buy anything, because I had ___ money on me.

A. few B. a few C. little D. a little

我几乎买不起任何东西,我没有钱。little几乎没有,否定,a little有一点。根据句意,选C few几乎没有,a few, 有一点(修辞可数名词,不能选。)

(B) 45.Mary ____ to Beijing and she will be back in a week.

A. went B. has gone C has been D. will go

如果选A, 则will应该改为would,过去将来时.根据句意,他已经去了北京并将在一个星期后回来。

(B) 46.It is ____ important for us to learn English well.

A. too B. very C. so D. enough

very important非常重要

(C) 47.Xiao Ming’s wish is ____ a room of his own.

A. for having B. have C. to have D. of having

to have 小明的愿望就是有一个他自己的房间。Is后接动词不定式to have.不能跟原形。

(C)48.I _____ thirty yuan for the dictionary.

A. spend B. took C. paid D.used

我支付了三十元买那本字典.(pay for)

(D) 49.The player tried his best to ______ the game.

A. take B. beat C. get D. win

那个选手尽他最大的努力去赢得游戏.

(A)50.______ is the most difficult lesson.

A. Lesson Ten. B. The Lesson Ten C. The Ten Lesson D. Ten Lesson

第十课是最难的课程

(A) 51.David, can you _______ your ruler _____ me?

A. lend…to B. borrow…to C. lend…from D. borrow…from

David,你能把你的笔借给我吗? borrow…from从…借入I borrow a book from David.

Lend…to把…借出 David lends a pen to me.

(B) 52.May I______ at your photos?

A, have a looking B. have a look C. take look D. take looks

我能看你的照片吗?have a look看一下

(D) 53.—Miss Ling, will you _____ us a story?

---OK.I shall ______ it in English.

A. say…say B. tell…speak C. tell…tell D. tell…say

说一个故事tell a story,用英语说say it in English.说英语speak English.

(C) 54.You don’t look _____.You must go and see a doctor.

A. fine B. good C. well D. better

Well作形容词是身体好的意思,作副词是好地意思。Look well看上去身体好

look good,看上去不错。看上去身体不好,你必须去看医生。选C

(A) 55.We can’t see _____ in winter in Shanghai.

A. swallows B. sparrows C. birds D. doves

Swallows燕子 sparrows麻雀 birds鸟 doves鸽子 词义理解,选A

(B)56._______ is a vegetable with green leaves.

A the cauliflower B. Spinach C. the wax gourd D. The bamboo shoot

cauliflower花椰菜 Spinach菠菜 wax gourd冬瓜 bamboo shoot竹笋

(A) 57.---I don’t like very spicy hot food.

---____

A. Nor do I B. So do I C. Me too. DI don’t too.

前一句是否定,I don’t like very spicy hot food, 后面用Nor do I.或Neither do I. 或 I don’t, either. 前一句是肯定,I like very spicy hot food, 后面用So do I.或 I do, too. Me too.

(D) 58.It’s necessary _____ warm clothes if you take a trip to that place.

A. bring B. to bring C. take D. to take

take和bring都有“拿”和“带”的意思。一般来说take是把东西拿到离开说话人所说话的地方。表示“拿

走”或“带走”。而bring则表示把东西拿到说话人所说话的地方,是“拿来”,“带来”的意思。根据句意应该是带走,to take

(D) 59. Our English teacher always makes us ___ new words five times.

A. copying B. to copy C. copied D. copy

Make二个考点 1,make sb do something.让某人做某事。主动 2,make sb. Heard让某人被听到,被动. make myself heard by the student.让学生听到我的声音 根据题意,这里选主动.

(A) 60.A new bridge ____ over the river in 2009.

A. is going to be built B. will build C is going to build D will be build

.2009年将有一座桥被建.将来时被动语态考查,

is going to be built 或will be built。D选项build不对,所以选A

(B)61.There is something ____ with my watch. It doesn’t tell the right time.

A bad B wrong C. funny D.fun

something wrong表示什么用东西出了问题,我有手表出了问题,它不能准确显示时间.

(D)62.The emails ____ last night.

A. wrote B. written C. were writing D. were written

last night昨天,用一般过去时。邮件是被写的,用一般过去时的被动语态。were written,选D (A)63.____ important information you’ve collected!

A. What B. What an C. How D. How an

Information信息不可数C,D不可选,倒看去主语和谓语,划去you’ve collected ,还剩important information重要的信息,名词information用What.

(A)64.Meat and milk ____ easily in hot weather.

A. go bad B. come bad C. turns bad D. becomes bad

肉和牛奶在热天里容易变坏。C,D排除, go bad变坏,变质.

(D) 65.---You can hardly see your parents,____?

---____. They are very busy with their work. They leave the house before I get up and come back home

after I go to bed.

A. can’t you…Yes B. can’t you…No C. can you…Yes D. can you…No

第一空,Hardly几乎不,否定,前否后肯, can you?

第二空,英语中yes和no根据yes, no后面的句子确定,如果是否定则用no,肯定则用yes,而不是

根据上一句来确定,本题易受中文思维影响而选C,正确应该选D

Fox is the name of a police dog. We all know that a dogs _____ of smell is super and it has a good memory. A city has many smells, but Fox can ______ one smell for miles. When Jin, its master (主人)and ____, wants Fox to catch someone, he usually _____ Fox the persons coat or shoe. Fox would smell it and follow the smell _____ he finds the person.

66 A.feeling B.taste C.sense D.nose

67. A.follow B.run D.look for D.find

68. A.a fireman B.a policeman C.a detective D.a soldier

69. A.gives B.shows C.takes D.makes

70. A.and B.when C.if D.until

66.C 词义辨析题,sense感官上的感觉,sense of smell嗅觉,feeling感情,感觉,taste品味,味道.nose鼻子

67.A follow one smell跟随一种气味,run跑, look for寻找 find找到.文章最后一句Fox would smell it and

follow the smell(Fox将会闻味道然后跟随味道)也可确立这里选follow.

68.B a policeman,原文第一句话说Fox是一只警犬,可知选B

69.A gives给 shows表演 gives Fox the persons coat or shoe,给Fox这个人的衣服或鞋子

70.D 直到 Fox将会闻它的味道然后跟随味道直到他找到这个人.

Many people are interested in helping others _71___ Diana was one of them. She started helping others __72__ an early age. She __73___ as a mother to her brother and later at school, found it rewarding (值得) ___74__with handicapped people (残疾人).When she was __75__ her fame(声誉) stopped her __76__ doing many of the things she wanted. But she also found that it was a great tool __77__ a light on the things that she __78__ people should see.__79___ everyone has a lot of money to give to help others, but __80___ we all offer our time, we will make the world a better place.

71 A.but B.and C.so D.also

72 A.since B.on C.from D.at

73 A.acted B.played C.worked D.made

74 A.playing B.doing C.singing D.working

75 A.big B.elder C.younger D.older

76 A.by B.from C.at D.with

77 A.to light B.lighting C.to shine D.shining

78 A.thought B.wanted C.hoped D.wished

79 A.If B.Nearly C.Not D.No

80 A.when B.since C.that D.if

71.B 连词的考察,许多人热衷于帮助别人,Diana也是其中之一.前后二句没有转折,因果和递进关系,选and

72.D at an early age在年轻的时候

73.A acted扮演,她在她的弟弟面前扮演母亲的角色

74.D working with handicapped people。working这里有帮助的意思,帮助残疾人。

75.D older年龄更大了,elder指家里兄弟或姐妹的排行大

76.B stop somebody from doing something阻止某人做某事

77.A light a light点燃一盏灯,shine a light让一盏灯发光。

78.C hope表示的“想”和“希望”是可以实现的。

hope后面通常接不定式、从句和“for+名词”结构。

wish表示“希望”(大多难以实现 或与事实相反),往往带有祝愿”的意味。

wish后常跟不定式、双宾语、复合宾语(宾语+形容词/副词)、for+名词、宾语+不定式 等结构。

79.C 并非每个人都有很多钱给别人。not everyone并非每个人

80.D 如果每个人都愿意花些时间帮人,我们的世界将更美好。If引导的条件句,主将从现。81. two people out of the three prefer foreign banks. (a) 分析:三个人中有二个人更偏爱外国银行。原文中出

现了三个人, zhou zhian和maria poulter喜欢外国银行,li jing喜欢中国银行,所以是对的,选a

82. mr zhou owns a company of his own.(b) 分析:zhou先生有他自己的公司.原文中zhou是一家德国医药公

司的职员,并没有自己的公司。所以是错的,选b

83. mr li thins the local banks have improved their service.(a) 分析:li先生认为当以的银行已经提升了他们的

服务。原文中li jing认为:in recent years,the work flow(工作流程)in chinese banks has improved.近些年来,中国银行的工作流程有进步。所以是对的,选a

84. the reason why marie poulter chooses a foreign bank is that it offers better service.(b) 分析:marie poulter选

择外资银行的原因是因为外资银行提供更好的服务,原文中maria poulter认为:i would choose foreign banks just because i am not familiar with the local banks.我选择外资银行是因为我不熟悉本地(中国的)银行。所以原因并不是外资银行能提供更好的服务,错的,选b 85.barclays probably has a branceh(分行)in shanghai.(a) 分析:barclays很可能在上海有分行.原文中maria poulter的话:at the moment,i am using barclays banking services that i use in my own country of britain.现在,我在使用barclays的银行服务,这正是我在自已的国家英国所使用的银行。所以说barclays很可能在上海有一家分行是对的。

86 kevin and maria________(c) 分析:c.like collecting paintings.kevin和maria喜欢收集邮画.原文中kevin and

maria有一个大房子,里面都是很贵重的油画。

87 why were they surprised on day?(c) 分析:c.becuase someone sent them two tickets without telling them

his/her name.因为有人送给他们二张票却没有告诉他们是谁送的。

88 what was the main reason for them to go to see the play?他们去看那场院戏剧的主要原因是?(a) 分析:

a.they didnt want to waste the tickets.他们不想浪费门票。 原因中maria told her husband,

89 they didnt enjoy the play because____________.(d)他们不能很好的享受戏剧是因为________ 分析:d.they

couldnt concentrate their minds on the play.他们不能集中精神在戏剧上. 原文中:they didnt enjoy the play,because they were always thinking about who had sent them the tickets. 他们没有享受戏剧,因为他们总是在想是谁送他们门票的。

90 which of the following might be the best title (标题)for the passage?(d) 分析: a.a good plan b.a good

invitation c.free tickets d.unwelcome guests. 这道题有一定难度,原文最后一段:when they arrived home,they saw a note on their front door:we hope you enjoyed the play .inside the house there was not a single painting.当他们看完戏剧回家后,他们看到一张放在他们门前的纸条(上面写着):我们希望你们享受了戏剧。可是在它们屋子里一幅油画都不剩了。联系全文,得知小偷送他们二张免费门票是为了诱使他们不在家,以便偷走他们的油画,所以最好的标题是d.不受欢迎的来客。

91. the strange things done by animals may ___________.(a)动物做出的那些奇怪的动作可能______ 分析: a.

give people some warnings(警告)about earthquakes 给人们一些关于地震的警告。 原文第一句话:many animals do strange things before an earthquake(地震)许多动物在地震前做奇怪的事情.确定选a

92. quiet dogs _________ before an earthquake in italy.(b) a.ran away b.started to howl c.danced madly d.raced

against each other. 分析:原文中有句子:dogs that are usually quiet start to howl(吠).通常很安静的狗开始狂呔。in a town in italy,cats raced down the street in a group.在一个意大利的城市,猫成群的跑出街道。后句并没有给出狗的信息,前句给出了狗的信息,可知选b 93.before an earthquake in san francisco,___________(d)在旧金山的地震发生前,_______ 分析:d.some little frogs jumped and made loud noises一些小青蛙又跳动又发出大的呱呱声,原文中in san francisco,usa,a man kept tiny pet frogs.one sunday,the frogs jumped around more than over.they made loud noises,like bigger frogs.在美国的旧金山,一个人有些青蛙作宠物。一个星期天,这些青蛙比以前任何时候都跳的多,它们发出很大的呱呱声,像一些很大的青

94 why did the wenchuan earthquake cause so much damage(破坏)?(c) a.because there were no cows or horses in

that area. b.because few animals did strange things. c.because there were no clear signs of an earthquake. d.because no mice came out. 分析:原文中but the may 12 earthquake,which took place in wenchuan,sichuan province in china,was very special.people didnt notice any signs.thousands of people were killed and thousands of houses collapsed(倒塌).中国四川省汶川大地震非常特殊。人们没有注意到任何信号。造成了成千上万的人死亡和成千上万的房子倒塌。所以原因是地震前没有明显的预兆。

95 the passage is mainly about_______文章主要是关于_______(b) b.how animals act before an earthquake.全文

每一段都谈了地震前动物的行为。第一段说动物在地震前有奇怪的行为,第二段举了狗,马和老鼠在地震前异常行为的例子,第三段举了狗的青蛙在地震前的异常行为。最后一段说汶川地震前动物没有异常行为。

96 what is not true according to the first paragraph? 分析:b.all the game programes are designed by males.所有

的游戏都是男性设计员设计的。原文中第一句most of the computer and video games designers are male.大多数游戏是由男性设计员设计的.“all”太绝对化。很容易错选。not true题只要找出错误即可。c,d可以不再看。

97. in playing computer and video games, men and women___________.(c) 分析:c.are different in their taste 在

玩电脑游戏时,男玩家和女玩家有不同的口味。原文中but experts say females enjoy different kinds of games than males do. males generally like computer games with competition and some kind of violence. female players like games with cooperation and social interaction.但是专家说男玩家和女玩家喜欢玩不同的游戏。男玩家喜欢有竞争和有些暴力的游戏,女玩家喜欢合作和社会交往的游戏。

98. the word

c.fighting d.cooperation a血 b杀 c打架,争斗 d.合作 原文中but experts say females enjoy different kinds of games than males do.males generally like computer games with competition and some kind of violence.female players like games with cooperation and social interaction.cooperation和violence分别是男玩家和女玩家喜欢的游戏类型,读懂她们不喜欢同一类型即知选d 99 the sims is popular among girls and women because it gives them a chance______.(d) 分析:d.to make decisions on their own. sims这款游戏在女孩和成年女玩家之间很流行是因为游戏给了她们一个__自己做决定________的机会,原文中plyaers guide groups of these electronic people through different situations and decide what they will do. 玩家在不同的情形中控制这些电子模拟角色并决定去做什么。

100 what can be inferred(推断)from the passage?(d) a.men are interested in new kinds of computer games

b.women are more concerned about their relationships with other people. c.only 39 percent of computer and video game players are women. d.electronic arts produces a lot of computer games every year. 分析: 原文the company that produces them(the sims house party and the sims hot date),electronic arts,says...electronic arts公司推出了二款游戏。可以推出每年都可以推出很多游戏。a男玩家对新游戏更感兴趣,原文里没有。 b女玩家对她们与其它人的关系更感兴趣。原文中只说游戏就是和玩家建立关系,没有提到。c只有39%的女性电脑游戏玩家,原文中说35%的是女性玩家。也不对。

上海市通用英语星级考试笔试三星考题2009年3月

三星笔试考题2009年3月答案:

2010年3月星级考三星笔试考题整理

Part A Choose the best response to the sentence or the question you hear.

1. How long did the meeting last?

2. What a beautiful picture you’ve drawn!

3. Is there anything I can do for the party?

4. It’s very nice of you to show me around the school.

5. Next Friday will be your daddy’s thirty-eighth birthday.

6. Jim, where did you find my notebook?

7. How often do you play pingpang?

8. Mike, why were you absent yesterday?

Part B Listen to the dialogues and choose the best answer to each of the question.

9. Man: Beautiful morning, isn’t it?

Woman: Yes, it is. How nice it is to see the sun!

Question: What are they talking about?

10. Woman: Do you like playing ball games?

Man: Yes, I do. I like playing football and volleyball. But I think playing basketball is the most

enjoyable.

Question: What does the man mean?

11. Woman: How’s your new school?

Man: Very good. The teacher is kind. And classmates are very friendly. But it’s quite far from

my home.

Question: Which of the following does the boy dislike about his new school?

12. Man: Have you got everything now?

Woman: Not yet. I still have to get a pound of butter and some tomatoes. And I need a bottle of

shampoo as well.

Question: Where are the two speakers?

13. Woman: You look tired. You didn’t sleep well last night, did you?

Man: No, I didn’t. The storm kept me awake almost the whole night.

Question: Which sentence is true about the man?

14. Woman: Excuse me. But may I use your phone?

Man: Help yourself. It’s on the desk over there.

Question: What did the man ask the woman to do?

15. Woman: What about taking a walk along the river?

Man: Sounds like a good idea. But don’t you see the black clouds gathering?

Question: What does the man mean?

16. Man: It’s lunch time. Why are you eating an apple?

Woman: Well, it’s the only food in the house.

Question: Why is the woman eating an apple?

17. Woman: Mike, have you decided where you’re going to live?

Man: I’d like to live in the city near my work. But my wife wants a house in the suburbs to save

money.

Woman: Then you will have to travel to work everyday.

Man: Exactly. I will need a car if I live in the suburbs.

Question: Why does the man want to live in the city?

18. Man: I’ve learned a lot since I became ill half a year ago.

Woman: What have you learned, Dick?

Man: Money, fame, power. None of these things is important without health.

Woman: That’s true. I completely agree with you.

Question: Which of the following is not true about the man?

Part C

Listen to the sentences and choose the answer with the closest meaning to each of the

sentences.

19. Tom played so much that he failed the exam.

20. How did you like the new film?

21. They are very different though they are twins.

22. John is taller than any other boys in his class.

23. He lent me a hand to work out the problem.

24. I didn’t catch what he was saying.

25. As soon as he left, somebody called him.

Part D

Listen to the dialogue and decide whether the following statements are true or false.

Woman: It’s a beautiful evening. Why don’t we go for a walk?

Man: That’s a good idea. I enjoy walking along the Bund.

Woman: Me too. We can watch big ships from the Huangpu River. I want to take a trip around the

world by ship some day.

Man: I would rather fly. It’s the fastest and most comfortable way to travel.

Woman: But traveling by ship is more relaxing.

Man: That maybe right. But the trip by plane is exciting. And you have more time for sight seeing

after you arrive.

Woman: It’s difficult to make a decision. But here we are at the Bund.

Man: Look! There’s a big ship over there.

Listen to the passage and choose the best answer to each of the questions.

Louis was a Frenchman. And he came to London to study English. He stayed at Mike’s home.

Every morning he did some reading by the window before he went to class. Mike liked to feed birds. Every morning he took his bird cage out of the room and hung it on his window upstairs. One morning, when Mike took out his bird cage and tried to hang it on his window upstairs, the cage suddenly fell out of his hand. He couldn’t catch it. So he shouted, “Look out!” As soon as he heard the shout, Louis put his head out of the window to see what was happening. Just at that moment, the cage hit him on the head. From then on, the Frenchman knew what the English phrase “look out” really meant.

Key

1.C 2.B 3.D 4.A 5.A 6.A 7.B 8.C 9.C 10.D

11.C 12.A 13.B 14.B 15.D 16.C 17.A 18.D 19.B 20.C

21.A 22.D 23.A 24.C 25.D 26.B 27.A 28.B 29.A 30.B

31.B 32.C 33.A 34.C 35.D

2010年3月星级考三星笔试

Section II Grammar and Vocabulary (30% )

Choose the best answer to each of the following sentences.

exciting the game was! I enjoyed every minute of it.

A. What B. How C. What an B. How an

37. You stay here if you've finished your work.

A. needn't B. mustn't C. shouldn't D. can't

people.

A. with B. by c. of D. for

.

A. with himself B. by himself C. for himself D. on himself

40. Carol has suggested three ways, but of them will work, I think.

A. all B. both C. none D. either

41. Mr. Li spent the whole day yesterday a report on noise pollution.

A. writes B. wrote C. writing D. to write you will fail in the final.

A. and B. so C. or D. but

43. is the most interesting of all the lessons in our textbook.

A. The lesson Ten B. Lesson Ten C. Lesson Tenth D. Tenth lesson A. funny B. fun C. joy D. happy A. join B. go C. taken part in D. take a waiter to make some pocket money.

A. was used to work B. worked as C. was working as D. used to working

47. Our class A. came the first B. came first C. was first D. is first in China.

A. all the rivers B. all rivers C. any other river D. any other rivers. A. away from B. from C. off D. at after we put in the king-size bed.

A. room B. place C. seat D. seating A. take on B. put on C. get on D. get in vitamin C.

A. are good at B. are rich in C. are made from D. are made of two math tests before the final exam .

A. There will be B. They are C. Their are D. There are a game of chess after class?

A. playing B. play C. to play D. played A. when B. after C. until D. before

56.--Did you get the email I sent you yesterday?

-- Oh, sorry. I my mailbox for two days.

A. didn't check B. haven't checked C. wasn't checking D. don't check

A. bad B. badly C. worse D. worst A. who B. that C. whose D. which --No, I think it's an autumn flower.

A. chrysanthemum B. lotus C. peony D. carnation A.88-stories tall B.88-story tall C. 88-story high D.88- stories high A. shopped B. did shopping C. was shopping D. went shopping A. so as B. so as to C. so that D. in order happened when I was on duty last night.

A. Something unusual B. Unusual something

C. Nothing unusual D. Anything unusual A. has made B. made C. is making D. makes your DVD. You were talking on the phone at that time.

A. to give back B. giving back C. to return D. seeing

Section III Close (15%)

Read the passages and fill each blank with the proper choice.

Passage 1

Many people in china have 66 Dr Bethune. He was a Canadian doctor who helped the Chinese people fight the Japanese during World War II(1939-1945). Dr Bethune's Chinese name is Bai Qiuen. Some people think that Dr Bethune was just an ordinary doctor, they are wrong. He was an artist, a writer, an inventor, a political worker, a teacher and a hospital founder(创建者). Dr Bethune was only 49 years old he died. However, during his life, he had many adventures(历险) and helped many people all over the world.

66. A. known of B. heard of C. hear from D. learnt from

67. A. with B. at C. against D. for

68. A. but B. so C. and D. then

69. A. and B. as C. while D. when

70 A. only B. busy C. short D. long

Passage 2

When I was a small child, I would visit my grandparents by traveling 71 a train. They lived in a small town. It was about 90 miles between my home and my grandparents'.

My last trip was 72 I was nine years old. It was taken over what Americans call their for a period of two weeks. I was so excited that I fall asleep. My parents took me to the train station early morning. It was a large building with a very, very high ceiling. If you too loudly your voice echoed(回声)。

I had a seat next to a window so I wouldn't miss 77 any of beautiful scenery. The conductor(检票员) told my parents that he would me on the trip. Then my parents left. As it started moving, the train made a lot of were clanging noises and grinding noise .And then there was a nice and steady( 稳定) choo, choo sound and a gentle rocking as we moved the tracks.

71. A. at B. on C. along D. in

72. A. when B. that C. while D. where

73. A. closed B. finished C. were closed D. were over

74. A. would B. wouldn't C. could D. couldn't

75. A. in B. an C. a D. one

76. A. talked B. told C. said D. shout

77. A. watch B. watching at C. seeing D. to see

78. A. look at B. look after C. look for D. look with

79. A. noise B. a noise C. noises D. noisy

80. A. on B. at C. with D. along

Section IV Reading Comprehension (20%)

Passage 1

Yan Ni is one of the hottest comedy actresses in China. The following are some parts of the interview(采访) between her and a reporter after she played a leading role in the film three guns. Q: Does fame greatly change your life? What are your dreams?

A: For me fame was an unexpected thing, though it used to be my dream and goal when I began my acting in the 1990s. To many people, fame is a two-edged sword(双刃剑) that many also ruin their lives.

Fortunately, my life hasn't had such sudden changes. The good things are that I have a more stable income(稳定收入) and many chances to find good roles(角色). I am satisfied with everything I have achieved, particularly my 10-year-old daughter. My current dream is to be the most beautiful woman in her eyes.

81. Yan Ni is the best comedy actress in China

82. According to Yan Ni, Director Zhang is very patient person.

83. Yan Ni dreams that she will win a lot of fame one day.

84. Twenty years have passed since Yan Ni started her acting career.

85. Life hasn't changed since she became famous in China.

Passage 2

Today I'm going to tell you something about insects. What are insects? All the small, six-legged animals in the world are called insects. I'm sure you know some of them. Bees, ants and flies are all insects. Some insects are our enemies, but some are our friends.

Insects help provide much of our food. They pollinate(花粉症) plants。If they don't, most plants can't form fruits, vegetables, or seeds, there would be no new plants. And most of our meat comes from animals that eat plants.

Insects help keep the world clean. They eat animal waste(排泄物) and they also eat dead animals. So without insects, the world would be very different. People probably couldn't live in it. A. our friends B. our enemies C. don't affect our lives D. both A and B

.

A. grow bigger B. form fruit and seeds C. feed animals D. make their own food

88. Which of the following statements is NOT TRUE?

A Most insects in the world are our friends.

B. insects help to make the world clean

C. Without pollination, we cannot get any fruits and vegetables.

D. Insects help provide food we get from plants.

A. pollinating plants

B. eating dead animals and animal waste

C. helping plants form seeds

D .eating dead plants

90. Without insects the world would be A. just the game B. much better C. a different place D. none of the above

Passage 3

Susan and Sam Smith were enjoying themselves in London. They were lucky with the weather. No rain for ten days! They couldn't believe it, because England is well-known for bad weather.

The Smiths visited many historical places around the city. They went to the tower of London, which was built in 1080 by King William to keep the family safe. Later it became a prison(监狱). But now it is one of the oldest buildings in the city and a place for tourists.

Susan and Sam also went to Westminster abbey, the most famous old church in London. Many people are buried(埋葬) there. They found the names of kings, queens, poets and scientists. They thought there was so much more history in Britain than in America.

The smiths also visited many museums. They went to British Museum, where they found works of art from Greece and Egypt. In the national gallery they saw fine examples of English art. Susan and Sam were very happy at the end of every day in London. But they were also very, very tired. One evening they went to the opera at Covent Garden, but they both fell asleep in the middle of a song!

91. In London ten days of good weather is

A. not surprising B. not lucky C. famous D. unusal A. full of prisoners B. a famous church

C. one of the oldest building in the city D. where the king lives A.has a longer history than the U.S

B.has less history than the U.S

C. has few museums

D. isn't interesting A. science B.history and art C. opera D. English weather A. English museums

B. how Susan and Sam enjoyed themselves in London

C. how tired Susan and Sam were at the end of every day

D. historical places in London

Passage 4

I was born in 1935 in a black family. It was a hard time for blacks in those days. But my mother always wanted me to go to university.

When I began to go to school, my mother always made sure that I attended my classes regularly. Then she became the president of the parents and teacher association(联谊会),because she thought that if she did something in the PTA, her children would have a better chance in school. My mother also wanted me to make use of the chances outside classroom. One day the teacher said,

That was a lot of money back in 1946, but I wanted to go badly. So did my brother Windsor. At dinner that night I mentioned the trip to my mother. But didn't press(逼迫) it.

The next morning mother surprised us by saying, “Jack, here's your $35. Tom, here's your $35. Travel is the best way to learn.

That was my first train ride and my first trip to Washington. When I was visiting the Washington monument(纪念碑), I knew that some day I would return.

.

A. a poor white family B. a poor black family

C. a family with many children D. a family of a single parent

A. he liked so go to school B. he didn't miss any class

C. he attended school from time to time D. he did his homework regularly

98.

A. head B. member C. assistant D. helper

99. Why didn't the write press his mother for the trip to Washington?

A. Because they were having dinner.

B. Because he was a kind boy.

C. Because he thought that his family couldn't afford the trip.

D. Because he would find a better time to talk to his mother about it.

100. Which of the following is NOT TRUE?

A. Life was quite difficult fo the blacks in the 1940s.

B. The writer's mother was a kind and strict mother.

C. The train trip was the first trip for the writer.

D. The writer didn't want to leave Washington.

三星笔试2010年3月真题答案(仅供参考)

1-5 CBDAA 6-10 DBCCD 11-15 CACBD

21-25 ADACD 26-30 BBBAA 31-35 BAACD

41-45 CCBA 46-50 BBDBA 51-55 CBAAC

61-65 CBCAB 66-70 BAADC 71-75 BACDD

81-85 BABAA 86-90 DBABC 91-95 DCABB

16-20 CDDBC 36-40 BAABC 56-60 BCAAC 76-80 ACBAD 96-100 BBACD

2010年8月三星笔试真题

2008年8月-2011年4月 三星笔试 真题汇总

Section II Grammar and Vocabulary (30% )

Choose the best answer to each of the following sentences.

keeping fit.

A .for B. on C. of D with

37 ______of the two runners is trying his best to win the race

A Neither B Both C All D Any

38 Turn off the TV! There is ____interesting to watch.

A something B anything C things D nothing

39 ---_____are you going to stay there?

---A week

A How often B How long C How far D How soon 40 Walking for at least half an hour a day is good ______ you.

A for B to C with D on

41 Peter sometimes ________ cook himself a dinner when his mother is away.

A must B has to C may D should

42 Her father has been ______ ill for weeks. These days he's getting ever __________.

A rather….ill B very…worse C quite…bad D very ….iller 43 Mr Chen, my 68-years-old neighbour,_____ the EXPO four times.

A has been to B has gone to C goes to D went to 44 This kind of TV program has no ______ for my father.

A interests B interesting C interest D interested 45 ______ ducks in the middle of the road?

A Are you often seeing B Do you often see C Do you see often D Did you often see 46 He is _______ his school uniform.

A wearing B keeping C having D putting

47 The policeman told the drivers __________.

A stopping B stop C to stop D stops

48 ---What are you looking ________?

---My exercise book .

A at B for C into D after 49 Please ______ your hand if you have a question.

A raise B rise C put D hold

50 Joan didn't go to work, _________ had a headache.

A when B then C so D because

51 He used to go to work _____ foot, but now he _______ his car.

A by …takes B on … drives C on …takes D by …drives

52 Don't stop! _______ doing your work.

A Go on B Do on C Run on D Make with

2008年8月-2011年4月 三星笔试 真题汇总

53 I am glad to see my daughter ________ her new classmates.

A getting along B getting along with C getting together D getting together with

54 It usually __________ Mrs Smith four hours to make a cake.

A makes B spends C takes D works 55 They ________ this house since 1990.

A have had B have bought C lived D were living 56 The manager arrives at the office _____ than the staff.

A earlier B more earlier C much early D early 57 As soon as she heard the phone ringing, Mary went to ________ it.

A received B reply C answer D pick

58 The boy ______ not to go to school late. A has told B is told C told D is telling

59 Your son doesn't look well. You'd better _________ him to the hospital.

A to take B take C to bring D fetch

60 The finally ______ reaching the top of the mountain. A succeeded in B succeeded C managed D got 61 ________ he is over 80, he is able to look after himself.

A Because B When C But D Though 62 Who is going to see John _______ at the railway station?

A of B off C out D after 63 What will China be like in ________ 20 years?

A other B others C another D more

64 She picked up book and _______.

A gave it to me B gave me it C gave to me it D to give me ti

65 ______, he solved the difficult math problems in only five minutes.

A With my surprise B To my surprise C Against my surprise D For my surprise/ Section III Close (15%)

Read the passages and fill each blank with the proper choice.

(1)

Japanese car or a Japanese television.

The capital city of Japan is Tokyo. Tokyo is a very ___68___city --- there are a lot of tall

small tables.

66 A boys B sells C products D gets

67 A and B or C / D with

69 A Then B So C But D When

70 A out B with C from D of

(2)

We went sightseeing around London this morning. We traveled by bus and underground.

71 A.began B.set out C.start D.get up

72 A.interest B.interesting C.interseted D.intersets

73 A.then B.also C.first D.firstly

74 A.above B.on C.cross D.across

75 A.visited B.looked C.saw D.watched 76 A.much famous B.more famous C.most famous D.few famous 77 A.saw B.listened to C.watched D.visited 78 A.are going to B.should C.might D.must

79 A./ B.the C.an D.a

80 A.at seeing B.to meet C.to hear from D.to hearing from

Section IV Reading Comprehension (20%) A. Read the passage and decide whether the follow statements are true or false.

(阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符。相符的用A表示,不符合的用B标示) Passage1

English name: Speed

Chinese name: Lu Shiping

25, marketing

2008年8月-2011年4月 三星笔试 真题汇总

similar(相像)to my Chinese name. I like this name and I've got used to it over the years. At a previous(前一份) job, my American boss called me Speedo, which sounded cute.

English name: Swing

Chinese name: Shi Ying

22, university student, journalism

81 Lu Shiping has used his English name Speed for many years. ( )

82 The teacher named Lu Shiping Speed, because the English name sounded like his Chinese

name. ( )

83. Shi Ying thinks that her English name is quite common. ( )

84. There are two reasons for Shi Ying to have chosen her English name. ( )

85 Shi Ying is going to stop using her English name, because it sounds funny. ( )

B.Read the passages and choose the best answer to each of the questions.阅读短文,选择正

确的答案。

Passage2

Dear Editor(编辑):

Pine Park is a wonderful meeting place for me and my friends. We often go there after school to play games, feed ducks, or climb trees. There are picnic tables where we can study or play games. It is a pleasant, quiet place in the middle of our busy city.

Yesterday I read an article in the newspaper about plans to turn Pine Park into a parking lot(停车场). It is said the new plans would help solve the parking problem in the city. I doubt(怀疑)if this is a good suggestion. Every year more and more people are buying cars and soon the parking lots will be full and new ones will have to be built.

Why destroy our little nice spot? Could anther parking lot be built near the warehouse(仓库)on Brown Road? I hope my friends and I can go on enjoying Pine Park.

Sincerely yours,

Jane Harley

86. The letter gives________.

A. praise B. complaint(投诉) C. suggestion D. information

87. Jane writes about what she and her friends do in Pine Park_____.

A. to call attention to the ducks

2008年8月-2011年4月 三星笔试 真题汇总 B. to show that it is a good place for children

C.. to complain that there aren't enough picnic tables

D. to ask more readers to use the park

88 Which of the following is TRUE according to the letter?

A. Parking is and will always be a problem in cities.

B. Pine Park is a children's park

C. The warehouse is closer to town than the park is

D. The building of another parking lot will solve the problem

89 The word

A. sport B. place C. fun D. happiness

90. Which of the following best describes(描述) Jane?

A. Clever. B. Warm-hearted C. Careless D. Hard-working

Passage 3

When Mike left school he did not really know what he wanted to do. He first worked in an office but found that it was very boring. He had to do the same things day after day. This was also the trouble with his second job in a car factory. He then decided he would like to work outdoors. So he accepted a job as a gardener in one of London's many parks.

Mike now works much harder than he did in the office or at the car factory, and his work is more varied. There are four seasons in a year and each season has its own special jobs for a

gardener. He works the hardest in autumn and winter, keeping the park tidy and preparing for spring and summer. Many people visited the park then and he is pleased when he hears them say how lovely the garden looks.

Mike has made a lot of friends during his four years at the park. Many office workers come every day to eat their lunch and feed the ducks. They often chat with him and are surprised to find that he used to work in an office.

91 The jobs Mike did before were ______.

A. indoors B. outdoors C. quite interesting D. well-paid

92. The job in the car factory was ________that in the office.

A. as uninteresting as B. a little more interesting than

C. as interesting as D. less interesting than

93. The word

A. light B. almost the same C. heavy D. of different kinds

94. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Mike has to keep the park tidy all the year round. B. Autumn makes the garden more beautiful. C. There is little work in winter. D. The park looks beautiful in summer.

95 People are surprised because Mike_____.

A. works in four seasons B. was once a white-collar(白领)worker

Passage 4 Many years ago, I lost my job. Before that, the factory where my father had worked for many years was closed. So the whole family had to depend on the little money my mother got from washing clothes. Once Mum was ill for several weeks. The electricity(电) in the house was cut off because we had money to pay the bill(账单). Latter the gas company stopped the supply(供应)for the same reason. We had not enough money to buy food. Luckily. There was a piece of land behind our house. We could cook some vegetables to feed our stomachs.

One day Eva, my younger sister, came home from school. She said to us.

I don't know even now where the jar of jam was from, but I do know that Eva owns(拥有)two hotels and always regards herself as

96 From the passage we can learn that the writer is________.

A. the only child in the family B. younger than Eva

C. a good son D. older than Eva

97. There was no gas in the house because________.

A. the family was poor

B. the family had no money6 to pay the gas bill

C. there was no need for gats in the house

D. there was nothing to cook in the house

98 Which sentence is NOT TRUE about the mother?

A. She was a hard-working woman.

B. She was not in good health

C. She thought her family was the poorest.

D. She didn't want to help the poor

99 Granny thought that________.

A. poor people would always be poor

B. you would be rich if you thought you were poor

C. a poor person could fell rich if he helped others

D. one could change his life

100 Eva regards herself as 'a jam giver'

A. She gives people jam from time to time

B. She always helps other people

C. Jam is her favorite food

D. She sells jam in her hotels

2010年8月三星笔试参考答案

2008-2011年 三星笔试真题 1、2008年8月:有36-80题,有答案,详解36-1002、2009年4月:有1-100题,有答案,无详解3、2009年8月:无4、2010年4月:有1-100题,有听力原文,有答案,无详解5、2010年8月…

2008-2011年 三星笔试真题 1、2008年8月:有36-80题,有答案,详解36-1002、2009年4月:有1-100题,有答案,无详解3、2009年8月:无4、2010年4月:有1-100题,有听力原文,有答案,无详解5、2010年8月…

2008-2011年 三星笔试真题 1、2008年8月:有36-80题,有答案,详解36-1002、2009年4月:有1-100题,有答案,无详解3、2009年8月:无4、2010年4月:有1-100题,有听力原文,有答案,无详解5、2010年8月…

本文由第一文库网(www.wenku1.com)首发,转载请保留网址和出处!
免费下载文档:
字典词典对宪法的认识与体会对宪法的认识与体会【范文精选】对宪法的认识与体会【专家解析】梁启超少年中国说全文梁启超少年中国说全文【范文精选】梁启超少年中国说全文【专家解析】缩句的方法与技巧缩句的方法与技巧【范文精选】缩句的方法与技巧【专家解析】